Sosyal Sorumluluk Programı ve Hayat Boyu Öğrenme Sertifikasyon Programı etkinliğimiz tamamlandı.

12.03.2024 166

Okulumuzda Sosyal Sorumluluk Programı ve Hayat Boyu Öğrenme Sertifikasyon Yönergesi Kapsamında Hakkı Divanoğlu Okul Müdürü ve Engelliler Alanında faaliyet gösteren Beyazay derneği Yönetim Kurulu üyesi Burhan ERDEM tarafından , Aksaray Hacı Ömer Usluer Özel Eğitim Meslek Okulu Öğrencilerine dönük dönük 11/12 Mart 2024 tarihleri arasında yapılacak “Engelli Bireylerle gönül köprüsü etkinliği” faaliyeti gerçekleştirildi. Bun anlamlı etkinliği Organize Eden Öğretmenimiz Yasemin GÖÖLEZLİOĞLU na ve katkıda bulunan herkese teşekkür ederiz.